Pusselbitens utbildningscenter tillsammans med Autism och Aspergerföreningen Skåne har nöjet att bjuda in till den intressanta och inspirerande kvällsföreläsningen med Navid Ghannad med titeln

Den oväntade resan-En förälders skildring av livet med autism

Navid Ghannad är universitetslektor i Entreprenörskap och grundare av ett flertal verksamheter såsom Pusselbitens skola, Pusselbitens Korttids, Pusselbitens utbildningscenter, assitansbolaget Maxistnas etc. Han fick 2015 priset som årets Pusselbit av Autism och Aspergerföreningen Skåne för sina insatser för barn och vuxna med autism.

Under denna föreläsning får vi en hoppfull berättelse om familjens resa och kamp för ett fungerande och rikt liv från det att sonen Max som 3-åring fått diagnosen autism. Genom sina personliga, humoristiska och känslosamma berättelser erbjuder Navid en grundläggande förståelse för vad autism är men också en gripande insyn i den värld som omger familjer med barn som har neuropsykiatriska funktionshinder.

Datum:                      Måndagen den 27  februari 2017

Tisdagen den 18 april 2017

torsdagen den 16 november 2017

Tidpunkt:                    18:00-21:00

Plats:                          Föreläsningssal 1 Blocket, Skånes universitetssjukhus i Lund

Föreläsningen vänder sig till förskolepersonal, skolpersonal, personal som arbetar inom LSS verksamheter, föräldrar samt alla övriga som är intresserade av att få insikt om hur det är att leva med barn som har Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Kostnad: 160kr exkl moms

Anmälan till föreläsningarna är bindande, men platsen är inte personlig utan kan överlåtas till annan person.

I priset ingår även kaffe/te med kaffebröd under pausen

Anmälan görs via Biljettplatsen genom att klicka på länken nedan:

TILL ANMÄLAN

frågor om föreläsningen kan skickas till:

Begränsad antal platser, så passa på och anmäl dig nu för att vara säker på att du får en plats.

Hjärtligt välkomna!