Pusselbitens Utbildningscenter har i samarbete med Autism‐ & Aspergerföreningen Skåne nöjet att presentera föreläsning och kunskapsutveckling med Christer Fahlberg inom ämnet:

Grundkurs Autism

Christer är utbildad och certifierad Studio 3-tränare och har över 15 års erfarenhet av att arbeta med personer inom autismspektrat. Han har arbetat med barn och vuxna på fritids- och korttidshem, elevhem samt daglig verksamhet. Utöver det har han arbetat med barn och missbrukare på ett behandlingshem för kvinnor. Han har en 2-årig autism och handledarutbildning på Växjö universitet.

Datum:        torsdagen den 12 oktober 2017

Tidpunkt:     9:00-16:00

Plats:           Aulan i Blocket, Skånes universitetssjukhus i Lund

Föreläsningen vänder sig till skolpersonal, boendepersonal, personal inom socialförvaltning/LSS, personliga assistenter, vårdpersonal, föräldrar samt andra som önskar att lära sig förståelse samt konkreta metoder för att bemöta och arbeta med personer med autism.

• Vad innebär autism
• Perceptionsstörningar och andra svårigheter
• Tydliggörande miljö
• Visuella och pedagogiska hjälpmedel
• Förhållningssätt och bemötande

Målgrupp
Föreläsningen vänder sig till skolpersonal, boendepersonal, personal inom socialförvaltning/LSS, personliga assistenter, föräldrar samt andra som kommer i kontakt med personer som har Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och som är intresserade av att erhålla metod och ett förhållningssätt som är till hjälp i bemötandet av personer med autism.

Kl. 9-16.

Pris:

Priset för en heldag är 480kr exkl moms

Privatmedlemmar i Autism och Aspergerföreningen som ej deltar som yrkesverksam (dvs arbetsgivaren betalar) har ett rabatterat pris på 320kr exkl moms

Anmälan till föreläsningarna är bindande, men platsen är inte personlig utan kan överlåtas till annan person.

I priset ingår även kaffe/te med smörgås/Kaffebröd under paus på förmiddagen resp. eftermiddagen

För de yrkesverksamma kan intyg på genomgången föreläsning utfärdas om det så önskas.

Anmälan görs på biljettplatsen.se genom att klicka på länken nedan:

Anmäl er här

Våra prisvärda föreläsningar är väldigt populära och blir oftast fullbokade, så passa på och boka i god tid innan.

Hjärtligt välkomna!